JOHN NEWMAN és a GTA csatlakoznak a 2017-es UNTOLD fellépőihez!

2017-07-24

 
 
A brit előadóművész, John Newman,  visszatér az UNTOLD Nagyszínpadára. Miután John Newman fellépett az fesztivál első kiadásán, azt nyilatkozta türelmetlenül várja, hogy újra részese lehessen az Untold Fesztivál programjának. A Calvin Haris-el és a Rudimental-al közösen létrehozott produkciói a nemzetközi top listák élére repítették az énekest. A mindössze 27 éves művész több dallával is a nagy-britanniai toplisták élére került. A  “Love me again”, a “Blame”, a “Give me your love” és még megannyi slágere idén élőben csendül  majd fel Dragon Nest színpadon két hét múlva.
Az Untold Nagyszínpadról továbbá nem hiányozhat a G.T.A vagyis a Good Times Ahead két tagja sem, Julio Mejia és Matt Toth, akik neves amerikai egyesült államokbeli house, electro house és hip hop DJ-k. A két előadó már több ízben vett részt világtúrnékon olyan hírességekkel, mint Rihanna, Calvin Harris vagy Tiesto.  
A G.T.A és John Newman tehát csatlakoznak az UNTOLD fesztivál több, mint 200 fellépőt számláló listájához, olyan nevek mellé mint: Afrojack, Armin van Buuren, Axwell&Ingrosso, Dimitri Vegas&Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, Steve Aoki, Marshmello, Alan Walker, Don Diablo, Lost Frequencies, Ellie Goulding, Hurts, Jasmine Thompson, MO, Tinie Tempah és még sokan mások.
A fesztivál teljes napokra, órákra és színpadokra lebontott programja elérhető a fesztivál hivatalos honlapján (www.untold.com), illetve az UNTOLD telefonos alkalmazáson keresztül, mely az Appstore és a Google Play felületekről egyaránt letölthető. A szervezők a program változás jogát fenntartják.
 
 
Már csak 3000 bérlet (General Acces és VIP) vásárolható meg az UNTOLD fesztivál 3-ik kiadására. A fesztiválozók napijegyeket is vásárolhatnak 240 lejért (plusz kezelési költség) július 24-e 14 órától kezdődően.
 
   
Szállás lehetőségek
 
Már csak két hét van az év legvártabb zenei eseményéig, tehát azok a fiatalok, akik még nem foglaltak szállást, ha sietnek még kifoghatnak egy-egy helyet a fesztivál ideje alatt elérhető bentlakás szobákból, vagy az UNTOLD Kempingben. További részletekért kattintsanak a http://untold.com/accommodation oldalra.

Szavazógép

Hol vagy hogy szoktál hallgatni minket?

autóban
otthon
munkahelyen
okostelefonon
számítógépen
máshol/másképp
szavazokEredmények
Szavazatok száma: 693