Útlezárások Székelyföld Kerékpáros Körversenye sepsiszentgyörgyi szakasza alatt

2017-08-07

Székelyföld Kerékpáros Körversenye XI. kiadásának hivatalos megnyitójára, a csapatok bemutatkozására és az 5,3 km-es prológra Sepsiszentgyörgy utcáin kerül sor augusztus 9-én, szerda délután 18.00 és 21.00 óra között. 
 
A megnyitóra a város főterén kerül sor 18.00 órai kezdettel, ugyaninnen indulnak a hivatásos kerékpározók 19.00 órai kezdettel, hogy az 5,3 km-es szakaszt megtegyék és szintén a főtérre érkezzenek vissza a futam végén. 
 
A mellékelt térképen jelzett útvonalon TELJES ÚTLEZÁRÁSRA kerül sor az említett időszakban. Mint látható, a lezárás nem csak a futam útvonalát érinti, hanem a lezárt utak által közrevett utcákat is. Ennek értelmében a következő információkra hívjuk fel szíves figyelmüket:
 
• az érintett körzetekben a fizetéses parkolókat 14.00 órai kezdettel lezárják, az előzőleg oda parkoló autók kimehetnek 18.00 óráig, viszont újakat már nem engednek be;
• a Multitrans szolgáltatása a lezárás idején szünetel, tömegközlekedési eszközei nem járnak;
• a lezárt útvonal mentén minden kritikusabb szakaszon a rendfenntartók és az önkéntesek vigyáznak a szabályok tiszteletben tartására.
 
A szervezők és a versenyzők arra kérik a lakosságot, hogy tegyenek eleget a rendfenntartó erők és az önkéntesek instrukcióinak, valamint köszönik a lakosság támogatását és megértését a verseny megfelelő lebonyolítása érd

Szavazógép

Hol vagy hogy szoktál hallgatni minket?

autóban
otthon
munkahelyen
okostelefonon
számítógépen
máshol/másképp
szavazokEredmények
Szavazatok száma: 693