Útfelújítási munkálatok az 1918. December 1 utcában

2017-09-13

Szeptember 14-én, csütörtökön kezdődik az 1918. December 1. utca Grigore Bălan utca (jelzőlámpák) és az állomási Olt-híd közötti szakaszának a felújítása az útfelület minőségének és az esővíz elvezetés javításának érdekében.
Az úttest felújítására vonatkozó tervek készítője a kolozsvári S.C. Man Construct KFT, kivitelezője pedig a sepsiszentgyörgyi S.C. Valdek Impex KFT.
A felújítás ideje alatt a városlakók részleges útlezárásokra számíthatnak az említett szakaszon. A munkálatok magukban foglalják az aszfalt felmarását, új koptatóréteg leterítését, majd az útszakasz aszfaltozását. Végül a csatornafedők cseréje, és apróbb beavatkozások következnek. Azalatt, míg az aszfaltot felmarják, a Grigore Bălan utca (jelzőlámpák) és az állomási Olt-híd közötti négy sávos út mindkét oldalán lezárnak egy-egy sávot. Az önkormányzat és a kivitelező cég tervei szerint ez a periódus nem lesz hosszabb, mint két hét, ezalatt is kérjük a lakók megértését és türelmét.
Amennyiben a munkálatok a tervek szerint haladnak, akár hétvégén is dolgozhatnak a munkások az aszfaltréteg lerakásán, ez esetben az adott időszakaszban teljes útlezárásra kerülhet sor, kizárólag az adott hétvége idejére. Az aszfaltréteg lerakására azonban csak hetek múlva kerül sor, a várható útlezárásokról vagy forgalomkorlátozásról folyamatosan értesíti Önöket az önkormányzat.
Az előzetes elképzelések szerint a nagyobb léptékű munkálatok október végéig lezárulnak, utána már csak apróbb beavatkozások várhatóak az 1918. December 1. utcában.
 

Szavazógép

Hol vagy hogy szoktál hallgatni minket?

autóban
otthon
munkahelyen
okostelefonon
számítógépen
máshol/másképp
szavazokEredmények
Szavazatok száma: 655