Az M Studio ezen a héten szombaton a To_R c. előadását játssza, vasárnap pedig Fehér Ferenc vendégjátékát, az Imágó c. produkciót lehet megtekinteni Sepsiszentgyörgyön.

2018-02-05

Február 11. / Fehér Ferenc: Imágó
 
Megszületni, megküzdeni, emberré válni?
Fehér Ferenc legújabb produkciója Sepsiszentgyörgyön
 
Február 11-én, vasárnap 19 órától Fehér Ferenc legújabb produkciója, az Imágó lesz látható a sepsiszentgyörgyi Háromszék Táncstúdióban. Jegyek már kaphatók a www.biletmaster.ro oldalon.
 
Fehér Ferenc neve nem ismeretlen a sepsiszentgyörgyi közönség számára, hiszen a budapesti koreográfus, táncművész 2013 óta rendszeresen rendez és vendégjátszik a városban, legutóbb a FLOW2 Nemzetközi Mozgásszínházi Fesztiválon lépett színpadra The Station c. előadásával. Az M Studióval öt éve dolgozik együtt, rendezésében olyan sikeres előadások születtek az évek során mint a Kampf, a Személyazonosság, A Jó, a Rossz és a K**va Anyád, illetve a hamarosan bemutatásra kerülő Lift c. előadás koreográfiáját is ő jegyzi.
 
Február 11-én legújabb szóló produkcióját hozza el a sepsiszentgyörgyi közönségnek, Imago címmel. Az előadás középpontjában a biológiából ismert átváltozási folyamat áll, a rovarok utolsó fejlődési fázisa, a bábból való kibújás utáni szakasz, a teljes átalakulás. A produkció 2017-ben a XIX. Veszprémi Országos Kortárs Összművészeti Találkozón alkotói és előadói különdíjat nyert el.
 
Produkciós partner: Katlan Csoport
Támogatók: Emberi Erőforrások Minisztériuma, Nemzeti Kulturális Alap, Műhely Alapítvány, Katlan Csoport.
 
 
 
Február 10. / M Studio: To_R
 
Az M Studio február 10-én, szombaton 19 órától a Frenák Pál rendezésében készült To_R c. előadását játssza a Háromszék Táncstúdióban. Az előadásaira érvényesek az Ábel bérletek, helyet előjegyeztetni, jegyet vásárolni a Kulturális Szervezőirodában (tel. 0267-312104) és a www.biletmaster.ro oldalon lehet.

Szavazógép

Hol vagy hogy szoktál hallgatni minket?

autóban
otthon
munkahelyen
okostelefonon
számítógépen
máshol/másképp
szavazokEredmények
Szavazatok száma: 758