A Cimborák Bábszínház 2018. március 27-én A halhatatlanságra vágyó királyfi című magyar népmese alapján készült bábjátékával ünnepli a Színházi Világnapot

2018-03-22

A Cimborák Bábszínház 2018. március 27-én A halhatatlanságra vágyó királyfi című magyar népmese alapján készült bábjátékával ünnepli a SZÍNHÁZI VILÁGNAPOT.
Az előadást kedden 18 órától minden 4 év fölötti nézőnk megtekintheti a Cimborák Bábszínház stúdiótermében. Jegyfoglalás a 0755-335400-as (Csüdöm Eszter) telefonszámon lehetséges. A helyek száma korlátozott! Jegyeket váltani a helyszínen lehet, az előadások előtt fél órával. Egy jegy ára: 7 lej.
 
Az előadásról:
Egy kicsi királyfi a hosszú vándorlásai után szomorúan tér vissza apja birodalmába, mert nem találta meg azt, amire igazán vágyik. Elszántan kel újra útra, hogy addig haza se térjen, amíg meg nem találta azt a birodalmat, ahol a Halálnak nincs hatalma. Vándorútja során találkozik a Saskirállyal, a Kopasz királlyal és a Kék ország úrnőjével, akik varázserejű ajándékokkal segítenek neki eljutni a Halhatatlanság királynőjéhez. A népmesei világ e bábjátékban árnyjáték technikával és élő játékkal elevenedik meg a nézők szeme láttára.
 
Játsszák: Nagy Lázár József, Páll Gecse Ákos, Szucher Ágnes, Vincze Tímea
Dramaturg: Khaled Abdo Szaida
Zene: Horváth Zsombor és Pilári Áron
Báb-, díszlet- és jelmeztervező: Vajda Zsuzsanna, Pilári Gábor
Szakmai konzulensek: Páll Gecse Ákos, Jankó Mátyás
Kellékes, öltöztető: Kis Vizoli Mónika
Technikusok: Nagy Nándor Zoltán, Péter Előd, Szanday Csongor
Kivitelezők: Pilári Gábor, Pilári Lili, Vajda Zsuzsanna, Zayzon Ádám, László Attila, Lanstyák Ildikó, Páll Gecse Ákos, Péter Orsolya, Szucher Ágnes, Vincze Tímea
Rendező: VAJDA ZSUZSANNA, PILÁRI GÁBOR – a pécsi MárkusZínház Blattner Géza-díjas művészei
 
www.facebook.com/Cimborák

Szavazógép

Hol vagy hogy szoktál hallgatni minket?

autóban
otthon
munkahelyen
okostelefonon
számítógépen
máshol/másképp
szavazokEredmények
Szavazatok száma: 738