Idén is lesz Húsvéti varázslat Kézdivásárhelyen

2018-03-29

Április 2-án, hétfőn, 13-17 óra között újra megnyitja kapuit a Húsvéti varázslat a céhes város sportcsarnoka előtti téren az RMDSZ Kézdivásárhelyi Nőszervezete rendezésében, valamint a Zarah Moden és a New Fashion készruhagyárak főtámogatásával.
 
A szervezők célja, hogy miként a karácsony alkalmából, úgy a húsvét köré is olyan rendezvényt hozzanak létre, amely által bensőségesebbé, szebbé teszik az ünnepet.
 
A tavaly hagyományteremtő szándékkal elindított rendezvény színes programkínálattal, vásári forgataggal várja az érdeklődőket, kicsiket és nagyokat egyaránt. A hagyományos locsolási szokások megismerése és megtapasztalása mellett lesznek kézműves és angol nyelven zajló tevékenységek, népi gyerekjátékok, állatsimogató, vásár, a helyi óvodások és kisiskolások ünnepi műsort adnak elő, valamint fellép a Gyöngyvirág Néptáncegyüttes és a helyi Maassluis Nyugdíjas Klub is. A szervezők az elmúlt évben tapasztalt nagy érdeklődésnek köszönhetően idén is gondoskodnak arról, hogy legyen lovas hintózás, groufie fotózás és arcfestés, de a kicsik megkereshetik az elrejtett tojásokat is. Aki pedig szeretné, az benevezheti kedvenc nyusziját és bárányát a kisállat szépségversenybe.
 
A rendezvényen eladott tombolákból és az adománydobozba begyűlt összeget a szervezők ez alkalommal is jótékony célra fordítják, az egyedülálló szülőket és gyerekeiket támogató kézdivásárhelyi Csodafőnix Egyesületnek ajándékozzák.

Szavazógép

Hol vagy hogy szoktál hallgatni minket?

autóban
otthon
munkahelyen
okostelefonon
számítógépen
máshol/másképp
szavazokEredmények
Szavazatok száma: 738