A Román Kultúra Napja alkalmából január 11–17. között a Művész Mozi by Cityplex román filmhetet hirdet, műsorra tűzve az elmúlt időszak legnépszerűbb román gyártású filmjeit.

2019-01-11

Román filmhét a Művész moziban
 
A Román Kultúra Napja alkalmából január 11–17. között a Művész Mozi by Cityplex román filmhetet hirdet, műsorra tűzve az elmúlt időszak legnépszerűbb román gyártású filmjeit.
Január 15-e a Román Kultúra Napja, ezért a január 11–17. időszakban a hazai filmgyártás alkotásaira kerül a hangsúly. A filmnapok ideje alatt a mozi a szokásos nyitvatartás alapján várja a filmkedvelő közönséget.
 
A román filmhét pénteken veszi kezdetét és csütörtökig tart.
Pénteki filmajánlataink között szerepel 19:00-tól az Alice T. című film, majd ezt követi Camelia Popa Pup-o, mă! (Csókold meg, te!) című komédiája 21 órától.
 
Szombaton, 19:00-tól az În pronunţare (Ítélethirdetés) című szürreális drámát vetítjük.
 
A vasárnapot 19:00-tól Florin Șerban drámájával, a Dragoste 1. Câine (Szerelem 1. Kutya) című filmmel kezdjük. A napot 21:00-kor Hadrian Marcu rendezte Un om la locul lui (Egy rendes ember) című filmmel zárjuk.
 
A román filmek hetén műsorra tűzzük a Dacii Liberi (Szabad Dákok) című filmet Monica Lăzurean-Gorgan rendezésében, ezt január 15-én, kedden 15:45-től lehet megtekinteni.
A keddi műsor 17:00 órától a Moromeţii 2. (Moromete család 2) című Constantin Popescu rendezte dráma bemutatójával folytatódik, majd 19:00-tól pedig a Dragoste 1. Câine (Szerelem 1. Kutya) című filmet vetítjük újra.
 
A keddi napot pedig 21:00-tól az În pronunţare (Ítélethirdetés) című filmmel zárjuk. A román filmhét keretében, szerdán 19:00-tól az Un om la locul lui (Egy rendes ember) újravetítése várja a közönséget. Csütörtökön, január 17-én 19 órától újra a Pup-o, mă! (Csókold meg, te!) című komédia lesz műsoron, amelyet az Alice T.  című dráma követ 21 órától.
 
A román filmek hetének vetítési rendjét megtalálják a megszokott heti és napi műsorkínálatunkban, szórólapjainkon és a Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/ArtaMuvesz/).
Szeretettel várjuk vetítéseinkre! (közlemény)

 
 

Szavazógép

Hol vagy hogy szoktál hallgatni minket?

autóban
otthon
munkahelyen
okostelefonon
számítógépen
máshol/másképp
szavazokEredmények
Szavazatok száma: 1059