Új időpontban, 2021 június 18-20. között szervezik a diMANSIONS Hit Music Fesztivált

2020-05-29

 
„Life is Life” – tartja a híres világsláger, s az élet most valóban bebizonyította, hogy olykor-olykor áthúzhatja számításainkat: bármennyire is szerettük volna ugyanis, hogy idén júniusban együtt örvendezhessünk nemzetközi fellépőinknek, ezt mégsem tehetjük meg. Türelmetlenül vártuk, hogy újra találkozhassunk, hogy együtt táncoljunk és énekeljünk, hogy felidézzük a közelmúlt legnagyobb slágereit, hogy kedvenc sztárjainkat élőben is láthassuk, s mindezzel egyidőben, három napon keresztül egy feledhetetlen retró-élmény részesei legyünk. Ebben az évben azonban nem tehetjük ezt meg, ugyanis kénytelenek vagyunk fesztiválunkat új időpontban – jövő nyáron – megszervezni. Ugyanakkor fontos tudni: már most elkezdtük az előkészületeket annak érdekében, hogy a jövő évi rendezvényünk mindenkit kárpótolhasson az idei veszteségért.
 
Jó hír, hogy a 2020-as fellépők nagyrésze már jelezte: a 2021-es kiadáson is részt fog venni, s arra bíztatják a fesztiválozni vágyókat, hogy várják türelemmel a pillanatot, amikor újra az oltszemi Mikó-kastély festői környezetében bulizhatnak. Azt már biztosan tudjuk, hogy a Hermes House Band, a Gipsy Kings, a Kaoma, Boney M, Mr. President, C Block, Real McCoy és sokan mások velünk tartanak jövőre is! Ugyanígy az elektronikus zene szerelemeseit megszólító „Wonderful Days” elnevezésű minifesztivál is megszervezésre kerül jövőre, így június 18-19-én olyan lemezlovasokkal találkozhatnak az érdeklődők, mint DJ Sash!, Dj Quicksilver, Tomcraft vagy épp Brooklyn Bounce.
 
Ha ön már megvásárolta a 2020-ra szóló fesztiválbérletét, két fontos dolgot kell tudnia:
 
Minden fesztiválbérlet érvényes marad a 2021-es fesztiválra is, függetlenül attól, hogy a jövő évi bérletárak miként alakulnak.
 
Mivel ön azok közé tartozik, akik mindenképpen jelen szerettek volna lenni a 2020-as fesztiválon, egy nyereményjátékban vesz majd részt, mely eredményeként több tucat „Meet & greet”-típusú találkozón vehet majd részt nemzetközi fellépőinkkel.
 
Mindazoknak, akik nem szeretnék megőrizni bérletüket a jövő évi kiadásra, 30 nap áll rendelkezésükre, hogy egy visszaigénylési kérvényt kitöltsenek a www.iabilet.ro/retur oldalon. Ugyanitt nyílik lehetőség a bérlet árával azonos vásárlási utalvány igénylésére, mely 2021. szeptember 30-ig érvényes, s mely felhasználható a Comparty Events által szervezett jövőbeli rendezvények bármelyikének esetében.
 
Ha a már bérlettel rendelkező fesztiválozó nem tud részt venni a jövő évi rendezvényen – az időpontváltozás miatt –, az kérjük, jelezze ezt a szervezők felé (contact@dimansions.ro), akik minden egyedi esetet külön kezelnek majd.
 
Köszönjük mindazoknak a fesztiválozóinknak, akik támogatásukról biztosítottak minket ezekben az embert próbáló időkben. A kialakult helyzet ugyanakkor arra jó, hogy még egy évig tökéletesíthessük fesztiválunkat. Tudjuk és hisszük: a türelem meghozza majd gyümölcsét!
 
A diMANSIONS Hit Music Festival Romániában egyedinek számító zenei fesztivál, melynek célja a hamisíthatatlan retró-élmény biztosítása egy festői környezetben, az oltszemi (Kovászna megye) Mikó-kastély területén, Brassótól mindössze 35 kilométerre.
 
A „diMANSONS” egy szójáték, mely a „DIMENSIONS” (dimenziók) és a „MANSIONS” (kastély) szavak kettősén alapul. A szervezők a névválasztással is arra törekedtek, hogy a fesztivál sokszínűségére hívják fel a figyelmet, ugyanakkor nem szabad elfelednünk, hogy Kovászna megye a kastélyok birodalmaként is ismert.
 
A fesztivál szervezője a Comparty – egy vállalkozás, mely különböző rendezvények és kommunikációs tevékenységek lebonyolítására szakosodott –, valamint a Közösségért Egyesület (Asociația Pentru Comunitate), egy olyan civil szervezet, melynek több mint 15 éves tapasztalata van különböző előadások megszervezésében. A szervezők célja, hogy egy sokszínű, egyedi, minden korosztályt megszólító fesztivált hívjanak életre újra és újra.
 
A fesztivállal kapcsolatos minden információ és érdekesség megtalálható a rendezvény Facebook-oldalán, valamint az Instagramon (@di.mansions), miként a www.dimansions.ro oldalon is.
 
A diMANSIONS fesztivál sajtóirodája
 

Szavazógép

Milyen sportesemény hiányzik legjobban az életedből?

a kosárladba meccsek
a focimeccsek
egyéni sportágak versenyei
minden, ahol élőben lehet szurkolni
szavazokEredmények
Szavazatok száma: 65