A négyszeres bajnok Sepsi-SIC két győzelmet, a Kézdivásárhelyi SE pedig két vereséget jegyzett a női kosárlabda Nemzeti Liga sepsiszentgyörgyi buboréktornáján.

2021-03-08

Felemás eredménnyel zárták az elmúlt hétvégét háromszéki csapataink. A négyszeres bajnok Sepsi-SIC két győzelmet, a Kézdivásárhelyi SE pedig két vereséget jegyzett a női kosárlabda Nemzeti Liga sepsiszentgyörgyi buboréktornáján. A zöld-fehérek szombaton 78–61-re verték az Aradi FCC-t, míg vasárnap 96–41-re győztek a Kolozsvári U ellen és
hibátlan mérleggel továbbra is vezetik a tabellát, a kék-fehérek viszont 72–59-re kaptak ki a kincses városiaktól, míg a határ mentiek 92–63 arányban győzték le őket és egy helyet rontva már csak kilencedikek a rangsorban. A hétvége kronikájához hozzátartozik az is, hogy a KSE friss igazolása, az amerikai Apolonia Thomas koronavírus-fertőzés miatt nem játszhatott Sepsiszentgyörgyön, Lénárt Paula a csapat egyik meghatározó kosárlabdázója vasárnap elutazott Olaszországba, ahol a következő időszakban a nyelvtanulás mellett önkénteskedni fog, továbbá a magyarországi Molnár József az Arad elleni meccs után felállt a kék-fehérek kispadjáról, és a továbbiakban Új-Zélandon, családjához közelebb vállal munkát.
 

Szavazógép

Idén hol nyaralnál legszívesebben?

A tengerparton
A hegyekben
Valahol vidéken
Bárhol, csak külföldön
Otthon, csak épp pihenhessek
Egyelőre nincs ötletem
szavazokEredmények
Szavazatok száma: 38