Március 18-án a Sepsi Value Centre megnyitotta kapuit és várja vásárlóit Sepsiszentgyörgyön!

2021-03-18

A Sepsi Value Centre üzlethelyiségek széles kínálatával nyitotta meg kapuit március 18-án, Sepsiszentgyörgyön.
Nemzetközi és hazai márkák, a város első Carrefour-hipermarkete, stílusos éttermek és sok más meglepetés várja a környék lakosait Kovászna megye első modern bevásárlóközpontjában.
 
A megye első bevásárlóközpontját Sepsiszentgyörgyön a Prime Kapital, egy közép- és kelet európai ingatlanbefektető és -fejlesztő vállalat avatja fel. Az 5 hektáros területen helyet foglaló, 20.000 négyzetméter bépített felületű, 700 parkolóhellyel rendelkező Sepsi Value Centre üzlethelyiségek széleskörű választékát kínálja a látogatók számára, minden korosztály érdeklődési körét figyelembe véve. A bevásárlóközpont Kovászna megye első, megközelítőleg 6000 négyzetméteres Carrefour hipermarketének, üzlethelyiségeknek, divatüzleteknek, teraszos kávézóknak és hívogató, stílusos tervezésű éttermeknek biztosít teret. A Sepsi Value Centre a régió látványosságaként szolgál. Egyszerűen megközelíthető, és mindössze 3 km-re található a városközponttól. Az egyedülálló dizájn és csúcsminőségű anyagok mellett a korszerű felszereltség is ideális hellyé teszi a vásárláshoz a Sepsi Value Centre-t. Az új bevásárlóközpont Sepsiszentgyörgy és a környező települések lakosait szolgálja. Ez megközelítőleg 214.000 személyt érint, és több mint 600 új munkahelyet jelent. 
 
Március 18-tól kezdődően a térség lakosai olyan nemzetközi- és országos márkák széles választékának örvendezhetnek, mint a: Carrefour Hypermarket, New Yorker, LC Waikiki, Sportissimo, Sport Vision, Sinsay, Orsay, CCC, DM, Noriel, Flanco, Pepco, Nobila Casa, Agroland, Dr.Max gyógyszertár, B&B Collection, Cador, KFC, Spartan, Mesopotamia, Big Mama, Bertis, Boutique 17, Arsis, Rufarie, Tabac Xpress, Money Gram, Play Again, BVB Casino, Cover Shop, Talma GSM, Café 42, Kappuccino, Fine Drink Shop, Kolumbán Optika, Hygea Farm, Aderix Fashion, Prima Icecream, Asigurari Auto BSL, Hello Donuts.

A Prime Kapital minden lehetséges intézkedést megtett a COVID-19 terjedésének megelőzése és megakadályozása érdekében, előtérbe helyezve a Sepsi Value Centre látogatói, alkalmazottai és segédszemélyzete biztonságát. A felületek fertőtlenítésére és tisztítására szigorúan odafigyelnek, a légkondicionálók pedig folyamatos üzemben, a benti levegő visszaforgatása nélkül frissítik a belterek levegőjét.
 
A Prime Kapitalról 
A Prime Kapital egy Közép- és Kelet-Európában működő ingatlanbefektető, -fejlesztő és -üzemeltető vállalat. A vállalkozás alapító tagjai már több mint egy évtizede jelen vannak Románia és a térség ingatlanpiacán, és páratlan hírnévre tettek szert a megvalósított fejlesztések minősége és fenntarthatósága tekintetében. 
A Prime Kapital széleskörű piaci jelenléttel rendelkezik Romániában, és egyre csak terjeszkedik. Csapatuk több mint 200 ingatlanszakértőből áll, ehhez társulnak a multidiszciplináris kompetenciák, illetve a teljes értéklánc lefedése. Figyelmük – az ingatlanfejlesztésre jellemzően – kiterjed a beszerzésre, a projektek megtervezésére és megépítésére, valamint azok kiadására, eladására és igazgatására is. 
További részletek: www.primekapital.com .

Szavazógép

Idén hol nyaralnál legszívesebben?

A tengerparton
A hegyekben
Valahol vidéken
Bárhol, csak külföldön
Otthon, csak épp pihenhessek
Egyelőre nincs ötletem
szavazokEredmények
Szavazatok száma: 38