diMANSIONS csak 2022-ben

2021-05-26

A diMANSIONS fesztivál szervezőcsapatával izgatottan vártuk a hatóságok bejelentéseit  2021 nyarára vonatkozólag, amik a megengedett nézőszámot és a rendezvényeken való részvétel feltételeit illeti. Kiderült, hogy a Nemzeti Vészhelyzeti Bizottság 29/14.05.2021 határozata szerint a júniusi események 1000 nézőre korlátozódnak. A határozat ezenkívül számos olyan előírást is tartalmaz, amelyek megfelelő alkalmazása további tisztázást igényelnek, és erre valószínűleg csak a következő hetekben kerül sor. Mindezt figyelembe véve nem maradt más választásunk, mint 2022-re halasztani a fesztivál klasszikus formáját.
 
Ezt a döntést úgy hoztuk meg, hogy nagy nyomásnak voltunk kitéve, tekintettel arra, hogy a fesztivál időpontjáig rövid idő maradt. Úgy gondoljuk, hogy a megadott feltételek mellett sem a nézőknek, sem a művészeknek nem tudnánk a diMANSIONS eredeti koncepciója szerinti élményt nyújtani, megvalósításához és fenntartásához pedig nagy erőfeszítéseknek tettük volna ki a csapatot is.
 
Mivel nem szeretnénk, hogy az élmény teljesen elmaradjon, és csak kis mértékben tudjuk befolyásolni a dolgok alakulását, ezért alternatív lehetőségeken dolgozunk. Azon dolgozunk, hogy a nyár során közönségünknek lehetősége legyen találkozni azokkal az előadókkal, akik a fesztivál hirdetésében szerepelnek, új helyszínen, biztonságos és törvényes keretek között, több kisebb rendezvényen.
 
Minden megvásárolt jegy érvényes marad a 2022-es új időpontra, vagy utalványokká alakítható, amelyekkel belépőket lehet kiváltani olyan jövőbeli eseményekre idén, amelyek a diMANSIONS védjegyét hordozzák. További lehetőségeket és részleteket a következő napokban közlünk.
 
Köszönjük a megértést, a támogatást és az elmúlt évben küldött több száz támogató üzenetet, és várjuk, hogy hamarosan újra találkozhassunk!
 
A viszontlátásra,
a diMANSIONS csapata
office@comparty.org
 

Szavazógép

Idén hol nyaralnál legszívesebben?

A tengerparton
A hegyekben
Valahol vidéken
Bárhol, csak külföldön
Otthon, csak épp pihenhessek
Egyelőre nincs ötletem
szavazokEredmények
Szavazatok száma: 60