Július 15-től indul a jegyárusítás az István, a király rockoperára

2021-07-07

Másfél hónap maradt az István, a király Székelyföldi Nagyprodukció bemutatójáig, az alkotók megfeszített tempóban készítik elő a nyár talán legvártabb eseményét. A produkció alkotása jól halad, készülnek a jelmezek, próbál a kórus és a tánckar is. Az előadásra július 15-én éjféltől lehet jegyet váltani az eventim.ro honlapon.
Az István, a király Székelyföldi Nagyprodukció július 15-től kínálja a belépőket, amelyeket online az eventim.ro honlapon, vagy a sepsiszentgyörgyi Városi Kulturális Szervezőirodában (pontos információk alább) vásárolhatják meg az érdeklődők. Az eseményre három kategóriában lehet jegyet váltani: 90 lej a VIP-kategória, 60 lej az 1. kategória, 30 lej a 2. kategória. A jegyeket, valamint a jegyinformációkat magyar nyelven awww.eventim.ro/lang/hu címen érhetik el, ezután az esemény reklámjára kattintva, a kategória, majd az ülőhely kiválasztásával vásárolhatják meg. Az előadás öt dátumon, augusztus 20-án, 21-én, 22-én, 23-án és 24-én tekinthető meg a sepsiszentgyörgyi Sepsi Arénában. Minden előadásra elérhető lesz az adott nap szereposztása az eventim.ro honlapon is, vagy a produkció Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/istvanakiraly2021).
A jelenleg érvényben levő COVID-szabályozás értelmében, az előadás ideje alatt csak a maszkviselés kötelező. Amennyiben a törvénykezés változik addig, a szervezők az augusztus 20-án érvényes szabályok szerint engedik be a nézőket.
Az előadást 5 éven aluli gyerekeknek, a hangerősség miatt, nem ajánljuk. A produkcióra lehet kedvezményes jegyeket váltani 30 lej értékben, a második kategóriájú szektorokba. Továbbá, a szervezők fenntartanak helyeket mozgássérült személyek számára is, nekik a belépés ingyenes, kísérőiknek 30 lejes jegyet kell váltani az erre kijelölt helyekre.
Mindemellett, elindult az István, a király Székelyföldi Nagyprodukció honlapja is, amely elérhető a www.kultura.rooldalon, az István, a király menüpont alatt.
* Városi Kulturális Szervezőiroda: Szabadság tér 1. szám, Sepsiszentgyörgy; nyitvatartás: hétfő–szerda: 8.00–16.00; csütörtök: 8.00–17.00; péntek: 8.00–15.00.

 

Szavazógép

Mit vársz az előttünk álló téltől?

Alacsony (villany-) gázszámlát
Ne legyünk betegek
Sok havat, sok kikapcsolodási lehetőséget
Legyen rövidebb, mint az előző tél
Nem foglalkoztat a téma
szavazokEredmények
Szavazatok száma: 57