ÁLTALÁNOS REKLÁM-ÁRAJÁNLAT

Bemutatkozás
A Sepsi Rádió munkatársai a régióban történt/történő eseményekről gyorsan, objektíven tájékoztatják hallgatóikat. A színes műsorrács helyet ad társadalmi, gazdasági, politikai témák megvitatásának, kulturális események bemutatásának, a széles célközönséget vonzó slágereknek.
A Sepsi Rádió odafigyel a hallgatói igényekre, ezért célja mind a szórakoztatás, mind pedig az informálás. Naponta kilenc híradóval, valamint tíz állandó műsorral jelentkezünk.
Reklámformái révén a Sepsi Rádió gyakorolja a legnagyobb hatást a vásárlóerőre a háromszéki elektronikus sajtóorgánumok közül. Szolgáltatásaink minősége, munkatársaink szakértelme garantálja az ügyfeleinkkel való jó, sikeres és eredményes együttműködést. Erősségünk, hogy partnereink céljait magunkéinak tekintjük.

Ajánlatunk a reklámeszközök széles skáláját tartalmazza:
Reklám/spot: a klasszikus, ugyanakkor a leghatékonyabb rádióreklám, melynek összetevői: egy vagy több beszédhang, zenei háttér és hangeffektus.
Hirdetés: a reklám egyszerűbb változata, amelyben a műsorvezető élőben olvassa be a hirdetés szövegét.
Verseny: a céggel és/vagy a forgalmazott termékkel kapcsolatos kérdésekre válaszolnak a hallgatók
Reklámriport: lehetőséget ad a vállalkozás, a termékek részletesebb, pontosabb bemutatására.

Árajánlatért, kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

Szeretne egy teljes műsort a vállakozásáról?

A Sepsi Rádió egy újszerű ajánlattal szólítja meg a sepsiszentgyörgyi vállalkozókat: a Stúdión kívüli műsor az Ön cégéhez, vállalkozásához is eljön!

Rádiónk különkiadás műsora most akár az Ön által kiválasztott helyszínről is szólhat. Azaz, ha azt szeretné, hogy az Ön üzlethelyiségéből, üzeméből, telephelyéről, irodáiból, munkapontjáról, stb szóljon, ITT a nagy lehetőség. Hívon meg minket!

Mit ajánlunk?

Egy 2-4 órás műsort vagyis élő közvetítést a közösen megegyezett helyszínről, úgy, hogy gyakorlatilag kihelyezett stúdiónkból sugározzuk a Különkiadás című műsorunkat, amely a megszokott rovatain túl, újszerű marketing szolgáltatásokat is felvállal ez alkalommal. Ezt összeköthetjük egy Facebook Live közvetítéssel is. Nézzen bele egy párba itt.

Miért jó az Ön cégének?

Mindenek előtt vegyük figyelembe, hogy egy eddig nem használt műsorforma részese, szereplője lehet az Ön cége. És az új dologra odafigyelnek az emberek. Mi segítünk abban is, hogy az Ön célközönsége, de a potenciális vásárlók, partnerek is felfigyeljenek Önre, az Ön tevékenységére.

Na, és akkor nézzük, miért jó, ha van Önnek egy saját műsora:
- egy 7-10 napos reklámkampánnyal népszerűsítsük a műsor helyszínét. Tesszük ezt a Sepsi Rádióban, a Sepsi Rádió Facebook oldalán, az Ön Facebook oldalán (Ha van ilyen. Ha nincs, segítünk létrehozni) és a helyi írott sajtóban (a Háromszékben és a Székely Hírmondóban). A beharangozó reklámban elhangzik a műsor időpontja, a helyszíne, a befogadó cég neve és címe valamint az adás főtémája (pl. ha nadrággyárból közvetítünk, akkor a téma az, hogy hogyan készülnek a nadrágok). Napi legkevesebb 15 bejátszással népszerűsítjük az élő adást.

 -a műsort megelőző héten 2-3 hír a Sepsi Rádió hírösszeállításában a műsorról és akár az Ön cégének tevékenységeivel kapcsolatos tudnivalókról, statisztikákról, stb.

 -a műsor ideje alatt minden reklámcsomagban elhelyezünk egy reklámot az Ön cégéről. Ez 9-12 spotot jelent.

 -a műsor ideje alatt vendégül látunk 2-3, Ön által javasolt vendéget, akik beszélhetnek a cég tevékenységéről vagy bármilyen más dologról, ami reklámértékű téma, információ.

 -a műsort dokumentáljuk, azaz fotókat készítünk és feltesszük a rádió honlapjára és a Facebookra, illetve rögzítjük és feltesszük a rádió honlapjának hangtárába

 -egy nem mindennapi élmény biztosítunk az Ön munkaközösségének, hiszen meggyőződésünk, hogy pozitív élményként fogják megélni, hogy a kedvenc helyi rádiójuk épp az Ő munkahelyükről közvetít egy reggeli műsort

-igény szerint játékokat, versenyeket is szervezhetünk a műsor ideje alatt, ezzel is népszerűsítve az Ön szolgáltatását vagy termékeit ill. ez alkalommal kipróbáljuk, tetszteljük pl. az Ön termékeit vagy szolgáltatásait (pl. ha pékségből közvetítünk, megkóstoljuk és beszélünk a kenyérről, kifliről, stb.)

 
Ha tetszik ajánlatunk, keressen minket.
 
Grubisics Levente, igazgató
0744 259 928
grubi79@yahoo.com
 
Fésüs Árpád, marketing igazgató
0744 596 363
fesusarpi@yahoo.com

ÉRTÉKESÍTÉS

Fésüs Árpád István - marketing igazgató
tel., fax: (+40) 267 620 630
mobil: (+40) 744 596 363
arpad.fesus@sepsiradio.ro

Grubisics Levente
tel., fax: (+40) 267 620 630
mobil: (+40) 744 259 928
levente.grubisics@sepsiradio.ro

 

Sondaj realizat pe un eşantion de 967 de respondenţi
reprezentativ pentru locuitorii orasului Sf. Gheorghe, mai in virsta
de 18 ani in perioada 28 mart. – 2 apr. 2016
- Eşantion: aleatoriu, multistratificat
- cu o marja de eroare de + / - 2.9%

 

Korábbi felmérés